Interiørkonsepter - Kronen Ski
Info
Toggle

Salget er i gang!

Velkommen til visning i vår visningsbolig i Magasinparken 16 (Ski Tårn av RRA, 6. etg.) tirsdag 13. desember kl. 12:00 -13:00.

Interiørkonsepter

Du får det som du vil

I våre boliger vil vi at alle mennesker skal trives, og vi mennesker er forskjellige. Vi ønsker å bidra til at din bolig blir et sted der du kommer hjem til en god atmosfære, der du både trives alene, med venner og familie. Vi ønsker å hjelpe deg med å skape et helhetlig hjem som harmoner med det livet du lever. Derfor har vi i utviklingen av Kronen gitt deg som kjøper mange ulike valgmuligheter inkludert i kjøpesummen.

Vi har i samarbeid med interiørarkitekter hos Arkivet.co utarbeidet tre ulike interiørkonsepter som vi håper vil inspirere deg og dekke dine ønsker og behov.

1

Skandinavisk

Under designet av dette konseptet er det tenkt på tidløshet. Tidløshet er varighet og det er valgt farger og kvaliteter du kan leve lenge med. Designet er lyst og funksjonelt, med elementer av natur og rene linjer. Kjøkkenfronter er fra Focus i fargen Leire, med 4 cm Line Antrasitt grep og laminat benkeplate i fargen Sandsten. Dette kjøkkenet gir et harmonisk uttrykk i samspill med forsiden av kjøkkenhalvøyen som har fått eikespiler fra HTH Nordic Spirit Natur. Det nordiske lamellkjøkkenet er et vitnesbyrd på dansk designtradisjon på sitt aller beste. De vakre eikelamellene blir håndsortert og vil stå i stil til gulvet som er valgt i 1-stavs natur eik. Innslagene av naturtoner bringer med seg varme i interiøret og gir det et mykt preg.

1
2

Elegant

Konseptet Elegant gir en ro og atmosfære du vil trives i. Dette hjemmet påvirkes ikke av den hektiske hverdagen utenfor dørene. Det er valgt rolige og varme farger på vegger og gulv, men sorte dører og det sorte kjøkkenet fra HTH One gir samtidig interiøret et visuelt uttrykk, fylt med eleganse og dramatikk. Det er valgt sorte eikespiler fra HTH Nordic spirit på forsiden av kjøkkenøyer/halvøyer, med 4 cm sorte Line grep. Benkeplaten har en betong stenlook. Gulvet er valgt i 1-stavs natur eik.

2
3

Lyst

Dette konseptet er fylt med lyse farger som gir boligen et koselig og rolig preg. Kjøkken har fått frontfarger på skap i hvit med 4 cm messing Line grep og hvite eikespiler fra HTH Nordic spirit på forsiden av kjøkkenøyer/ halvøyer. Gulvet i dette konseptet er valgt i en moderne 1-stavs hvitlasert eikeparkett. Med lyse basisfarger på kjøkken og fliser, gir det deg rom for å leke med farger på veggene og møblene. Det viktigste er å finne ut hvilke farger du trives med og husk at mye er gjort med farger på puter og pledd.

3

Meld interesse
    Kontakt våre meglere

    Trygve Formo Hermansen
    Eiendomsmegler

    E: tfh@sem‑johnsen.no M: 924 498 42