Om Kronen - Kronen Ski
Info
Toggle

Salget er i gang!

Velkommen til visning tirsdag 3. oktober kl. 12.00 - 13.00 i vår visningsleilighet i Ski Tårn av RRA (Magasinparken 16) i 6. etg. Ta også gjerne kontakt med megler for å avtale privatvisning.

Om Kronen

Kronen på verket

Kronen er det siste boligbygget som legges ut for salg i Magasinparken og det er bygg nr. 11 tegnet av Code arkitektur i samme prosjekt. Vi er glade for å kunne å kunne bidra til at dette frodige, nye boligområdet i Ski får enda en bygning med et helt særegent uttrykk.

Vår ambisjon har vært å utvikle et svært gjennomarbeidet bygg med presis og robust detaljering innvendig så vel som utvendig. Dette får vi best til i eksteriøret med bruk av treverk. Yttervegger og undersider av alle utkragete bygningsdeler skal kles med trepanel som beises i en farge med varm og gylden lød. Slik materialbruk er uvanlig for byggeri i denne størrelsen og gjør at Kronen vil fremstå som en stor, skulpturell trestruktur på avstand. På nært hold ønsker vi at bygget skal fremstå som gjennomsnekret og preget av godt håndverk. Balkonger og terrasser har rekkverk av glass som gir maksimalt utsyn og en liten brystning nederst som følger vinduenes underkant. En sokkel av bordforskalet betong gir bygget en solid overgang mot varierende terrengnivå og ulike overflater på bakkeplan.

Code arkitektur

Nyskapende arkitektur og godt håndverk

Kronen er et tårnbygg med 8 boligetasjer som i stor grad varierer innbyrdes. Vekselvis utkragete bygningsvolum i ett plan fungerer som terrasse i ovenforliggende plan og gjør at det oppstår et mangfold av inntrukne og utstikkende oppholdsrom både utendørs og innendørs.

Volumoppbyggingen gjør samtidig at samtlige boenheter får fasader i flere retninger, de fleste med oppholdsrom med store hjørneglassfelt. De 45 boenhetene har størrelser fra ca. 67m² til ca. 120m², stor romhøyde og planløsninger med gode møbleringssoner. Uterommene kommer i mange former og i alle retninger. Mange av dem vil med to omsluttende vegger og tak være lune steder som man kan møblere som en forlengelse av tilliggende oppholdsrom. Alle boenhetene har inngang fra felles trapp- og heiskjerne som også går til felles parkeringskjeller for bil, sykkel og boder.

Grønne møtesteder

Tanken bak landskapsutformingen er å trekke inn de grønne omgivelsene mellom bygningene. Prosjektet skaper en lun lysning innrammet av frodig beplanting og trær, godt skjermet mot trafikk. I Kronen bringes urbane bokvaliteter inn i grønne omgivelser.

I Kronen er det lagt stor vekt på kvalitet i fellesarealene. Disse anlegges sentrert på tomten, som gir kort avstand for alle beboere, og danner ulike soner for aktivitet og opphold. Med piknikplen, langbord, naturlekeplass og fleksible arealer dannes møtesteder med gode muligheter for å bli kjent med naboene. Ulike sittegrupper og benker gjør det enkelt å samles. Parken kobler seg på en gang- og sykkelvei, samt har nærhet til turstier i området – slik at man enkelt kommer seg ut i naturen og samtidig raskt inn til byen.

Studio Oslo Landskapsarkitekter

Meld interesse
    Kontakt våre meglere

    Trygve Formo Hermansen
    Eiendomsmegler

    E: tfh@sem‑johnsen.no M: 924 498 42